Wellness Spa Életmód Magazin

wellness spa magazin

Wellness Spa Webáruház

Wellness Spa Áruház

Wellness hotelek, ajánlatok

Wellness hotelek, panziók, programok

Egészség és szépség

OxiThermia

Wellness és OxiThermia = Hyperthermia + Oxigén

Testünk biztonságos felmelegítése (max. 38,5°C) közben oxigént belélegezve szabadulhatunk meg kínzó hát-, izom- és idegfájdalmainktól, gyulladásainktól, a méreganyagoktól, bőrkiütéseinktől, figyelemzavarainktól, vagy a kimerültség érzésétől.

Manfred von Ardenne professzor szabadalmaztatott, speciális módszere 15 évnyi műszaki és klinikai alkalmazás tapasztalatain alapul. Hipertermiás, vagyis hőkezeléseket azonban már az ókortól kezdve sikeresen használ az ember a különböző gyógyászati problémákra.

 

Bővebben: OxiThermia

 

Természetgyógyászat

A wellness és a természetgyógyászatWellness és természetgyógyászat

Ha hatékonyan szeretnénk óvni saját és családunk egészségét a wellness segítségével, fontos tudnunk, hol kaphat helyet a természetgyógyászat a gyógyításban, kik gyógyíthatnak, illetve kezelhetnek betegeket és egészségeseket különböző természetgyógyászati módszerekkel.

Azaz, ennek kapcsán időszerű probléma,  hogy mik is azok a természetgyógyászati módszerek.

Bővebben: Természetgyógyászat

 

Egészségmegőrző eszközök

Egészség megőrző eszközök - infra szaunaTippek, jótanácsok

Lássunk néhány lehetőséget, amivel otthon valószínűleg nem rendelkezik, és aminek hasznát veheti a tudatos egészségmegőrzés során a wellness világában!
Ezeknek jelentős nagy részét szinte minden wellness szállodában megtalálhatja, bátran használja őket egészsége megőrzésére és javítására!

Bővebben: Egészségmegőrző eszközök

 

A természetes összetevők

Káros kozmetikumokTermészetes anyagokat a fürdőszobába

A gyári testápolási –és tisztítószerek 90% -ában számos olyan anyag, vegyület van, melynek kimondottan káros hatásai lehetek a szervezetre.

Ilyen agyag például a sodium laureth sulfate vagy a (nem alkoholos, s ezért még reaktívabb) sodium lauryl sulfate. E szerek mesterséges habzószerek, habosítóanyagok, melyek igen erős toxinok.

Bővebben: A természetes összetevők

 

A wellness és a testmozgás

A wellness és a testmozgás

Ne hanyagoljuk el a rendszeres mozgást! A wellness segít Önnek, mozgékonyabbnak és fittebbnek érezni magát, még ha nem is minden nap van rá lehetősége, hogy relaxáljon, órákig végezzen sport gyakorlatokat a wellnessre hivatkozva.

Bővebben: A wellness és a testmozgás

 

Keresés

Fókuszban

  • Mi a wellness? Minde nap találkozik vele? Mindenhol ezt látja? Mi a wellness valójában? Manapság már minden híres, magára valamit is adó szálloda indított wellness szolgáltatást, vagy szolgáltatásokat....
Hírfolyam