Wellness Spa Életmód Magazin

wellness spa magazin

Wellness Spa Webáruház

Wellness Spa Áruház

Wellness hotelek, ajánlatok

Wellness hotelek, panziók, programok

A természetes összetevők

Káros kozmetikumokTermészetes anyagokat a fürdőszobába

A gyári testápolási –és tisztítószerek 90% -ában számos olyan anyag, vegyület van, melynek kimondottan káros hatásai lehetek a szervezetre.

Ilyen agyag például a sodium laureth sulfate vagy a (nem alkoholos, s ezért még reaktívabb) sodium lauryl sulfate. E szerek mesterséges habzószerek, habosítóanyagok, melyek igen erős toxinok.

Tudta? - Miért sokkal olcsóbb a szervezetben hosszú távon egymással reakcióba lépő és károkat okozó vegyszerek alkalmazása?
Mert sokkal, nagyon sokkal olcsóbb, mint a természetes anyag.

Ez igaz sajnos a legdrágább termékekre is.  Vigyázzunk a lanolinnal is, mert DDT –származékot tartalmazhat. A parabenek számos változata pedig összetetten jelent veszélyt. A wellness jegyében és, egészségének védelmében is használjon Ön is bizonyítottan organikus eredetű készítményeket minden esetben!

Számos márka létezik már a piacon, melyeket szemügyre észrevehetjük, hogy több elismert nemzetközi ellenőrző szervezet is működik, ellenőrizzük tehát, hogy a termék hol van bejegyezve és a szervezet, amely igazolja, valóban létezik –e, illetve valóban igazolta-e a terméket (esetleg az egész terméket igazolta –e, vagy csak egyes összetevőit!

Mert egyáltalán nem mindegy. Mert akkor már csalás áldozatává válhat, ha Ön a terméktől száz százalék természetességet vár (vagy nagyon nagy arányút) ehelyett a valóságban a ígértnél jelentősen kisebb a természetes eredetű összetevők aránya. Figyeljen a termék csomagolására is! Az sem tartalmazhat például kioldódó fém –vagy műanyagszármazékokat.

Amikor lehetőség adódik, próbálja ki az igazán jól szervezett, különleges, kényelmesen igénybe vehető wellness szolgáltatásokat is, 1-1 gyógyfürdőben, wellness centrumban vagy wellness szállodában!

Az egészségmegőrző wellness programok, szolgáltatások és a termálfürdők gyógyító és megelőző terápiái kitűnően kiegészítik egymást s gyakran jól összeegyeztethető, összefüggő ajánlatokra is találhat.  Mozogjon, pihenésképpen kérjen egy masszázst, majd használja ki a wellness fürdőrészlegek, esetleg, mivel hazánkban számos kiváló termálvízforrás található, nyújtotta lehetőségeket! Nem véletlenül egyre népszerűbb a szaunázás, a sókamra, hiszen nagyon kedvező hatása van a szervezetre.

Keresés

Fókuszban

  • Mi a wellness? Minde nap találkozik vele? Mindenhol ezt látja? Mi a wellness valójában? Manapság már minden híres, magára valamit is adó szálloda indított wellness szolgáltatást, vagy szolgáltatásokat....
Hírfolyam