OxiThermia

Wellness és OxiThermia = Hyperthermia + Oxigén

Testünk biztonságos felmelegítése (max. 38,5°C) közben oxigént belélegezve szabadulhatunk meg kínzó hát-, izom- és idegfájdalmainktól, gyulladásainktól, a méreganyagoktól, bőrkiütéseinktől, figyelemzavarainktól, vagy a kimerültség érzésétől.

Manfred von Ardenne professzor szabadalmaztatott, speciális módszere 15 évnyi műszaki és klinikai alkalmazás tapasztalatain alapul. Hipertermiás, vagyis hőkezeléseket azonban már az ókortól kezdve sikeresen használ az ember a különböző gyógyászati problémákra.

 

 

Ardenne prof. modern kori hipertermiás berendezésének felső része egy nagy  kifeszített háló. Erre felfekszik fel a vendég meztelenül, majd testét speciális takaróval nyakig lefedi. A háló alatt egy szolárium-szerű berendezés fehér fénnyel világítja be teste hátsó részét. Ez a négy csőből álló és vízzel lefedett reflektor-rendszer koncentráltan bocsátja ki a tiszta 'A' típusú infravörös fényt, mely egyébként a természetes napfény egyik összetevője. Csak ez az ‘A’ osztályú infravörös fény képes úgy behatolni a mélyebb bőrrétegekbe, hogy közben ne perzselje a bőrfelszínt.

Az OxiThermia hatásai és alkalmazása a wellness területén

Összetett jótékony hatása van a rendszeresen létrehozott mesterséges láznak (max.38 – 38,5°C) melyet 90%-os oxigén belégzéssel kombinálnak. Erős izzadás mellett fokozódik a test mikro-cirkulációja (a hajszálerek vérkeringése), nő a szervek és a szövetek oxigén-, vér- és tápanyagellátása, fokozódik az anyagcsere és a kiválasztás, a salakanyagok és a fájdalomkeltő anyagok ürülése.

A mélyizmok feszültségeinek oldásával csökken az izomtónus. Stimulálja az immunrendszer reakcióit, aktiválja a kevésbé heveny és krónikus gyulladásokat támogatva ezzel a természetes gyógyulást.

Ajánlott a jó közérzet, a teljesítőképesség, az egészségmegóvás terén:

Milyen problémákat kezelnek sikeresen OxiThermiával?

A kezelés 40-60 perc, 10-15 pihenővel a végén. Komplett kezelés-sorozat pedig 8-10 alkalomból áll, melyeket legalább egy, de inkább kétnapos szünetekkel hatásos alkalmazni.

Reméljük, információinkkal nagyban segítettük az Ön eligazodását a wellness, vagyis az egészséges életmód világában.