Wellness Spa Életmód Magazin

wellness spa magazin

Wellness Spa Webáruház

Wellness Spa Áruház

Wellness hotelek, ajánlatok

Wellness hotelek, panziók, programok

Kosár

A kosara üres

Mire jó a jakuzzi?

Mire jó a jakuzzi?

JakuzziA jakuzzi, mint a világszerte ismert és kedvelt hidromasszázs technológián alapuló fürdőrendszer, az egészségmegőrzés és a tökéletes pihenés modern eszköze a wellness világában.

A víz nem hiába az élet forrása, hatása a testre és a lélekre egyszerre egyedülálló. A hidromasszázs a jó hőmérsékletű víz és a levegő megfelelő elegyítésével alkotja a masszírozó vízsugarat, mely optimálisan növeli a fürdőzés során elért ellazító hatásokat, mint a vérkeringés felgyorsulása, a sejtek megnövelt oxigénellátása, a vérnyomás ideális optimalizálása, az izmok ellazulása.

Az első hidromasszázs kádat több mint negyven évvel ezelőtt találták fel. A Jacuzzi, jakuzzi nem csupán egy olyan termék kifejlesztése volt, amely addig nem létezett, hanem annak felfedezése és felértékelése, hogyan ápolhatjuk még hatékonyabban a testünket, pusztán fürdőzéssel, ha ahvízbe levegőt juttatunk a megfelelő módon. A wellness területén kialakult szokások, szükségletek, igények fejlődésével, növekedésével párhuzamosan a hidromasszázs kádak, jakuzzik piaca is folyamatosan fejlődik és megújul, és az egyre magasabb színvonalú technológia előnyeit Ön is nagyszerűen hasznosíthatja saját pihenése és wellness programjának hatékonyabbá tétele terén. Jelenleg mintegy 300 nemzetközi termék- és rendszerszabadalommal rendelkezik a világon csak ez az iparág.

Az általunk forgalmazott jakuzzik olyan hidromasszázs kádak, melyek hosszú élettartamúak, kellemes élményt és teljes felüdülést nyújtanak, mindez alapos és tökéletes kutatás eredménye gyártóink részéről.

Megbízhatóság és kiváló teljesítmény: a jakuzzik esetében is, akárcsak a többi wellness termékünknél, ez alapelv. A jakuzzi kádak korunkban már emblematikussá váltak, az egészséges életmód területén folyamatosan helyet kapnak világszerte, nem hiába. Az általunk forgalmazott jakuzzik területén is a tervezés, a gyártás, a vállalkozó szellem már a kezdetektől fogva a tökéletességet tartotta szem előtt: s ez a minőségellenőrzésben is így van.

Egészség és szépség: A hidromasszázs  kád a test és a szellem ápolásának kényeztetésének remek eszköze.

A jakuzzik működésének alapelve olyan tökéletes és tudományosan kidolgozott módszer, amely a természet törvényeivel összhangban valósul meg. India ősi tanítói már tudták: az élet, az életerő attól az általuk "prana" -nak nevezett életenergiától függ, amely bőségesen megvan a vízben és a levegőben, illetve mindenekelőtt ezen két elem harmonikus egységében.

Erre tökéletesen illik a jakuzzi kádak működése is, mert a feloldott levegőt tartalmazó mozgásban levő vízben valóban energikusabbá válva, hatékonyan felüdülhetünk. Általánosan ismert tény, hogy a test és a szellem nem választható szét egymástól, kölcsönösen, folyamatosan hatással vannak egymásra: az egyik egészsége a másik egészsége ez által. A hidromasszázs kád, a jakuzzi megfelelően keveri a vizet és a levegőt, az egész világon védett szabadalommal rendelkező kizárólagos rendszer által.

A jakuzzi kádban való ellazulás újjáéleszti Önben is azon életerőket, amelyek egyensúlyt és energiát biztosítanak a természetes harmónia megvalósulásában. Ennek gyógyító és esztétikai hatása egyaránt hamar jelentkezni fog: biztosítja Önnek az egészséget, és ebből következően is a szépséget. Természetesen, azonnali nagymértékű változásokat nem, de fokozatos javulási folyamatot értünk ez alatt, mely, a többi termékünkhöz hasonlóan, rendszeres használat mellett a jakuzzi kádak esetén is megvalósul. Önnek mindez ezen felül egy rendkívül kellemes élmény is lesz, ami arra is hatással lesz, hogy a mindennapi életben a stresszt, a kihívásokat jobban fogja tűrni.

Megelőzés és gyógyítás: a jakuzzi kádak ebben is remekül használhatók!

Amikor Ön elmerül a hidromasszázs kádba, melyben a víz ideálisan 36°-37°C fok között van, testének hőmárséklete lágyan, kíméletesen megemelkedik, vérkeringése egészségesen felélénkül, a vérnyomása viszont csökken, a szívritmus is egészségesebbé válik, a vérerek kitágulnak. Testében a sejtek által szállított tápanyagok és oxigén aránya megnövekszik, a test szövetei elernyednek, a pórusok kitágulnak, és megnövekszik a vízveszteség. Gondoljon arra, hogy a vízi sportok végzésével is izzad az emberi test, mindössze ezt nem érezzük a vízben, de maga az izzadás, a méregtelenítés részeként, bekövetkezik, ha a hőmérséklet előidézi azt.

A hidromasszázs kád, a jakuzzi rendszeres használata pontosan ezért ajánlott a mozgásszervek, illetve ízületek egészségének elősegítéséhez, reumatikus fájdalmak és vérkeringési zavarok is enyhíthetőek csupán rendszeres jakuzzi használattal. A visszértágulatok remekül megelőzhetőek vele és mindazoknak, akiknek a nap végére feldagad a lábuk, kiváló enyhítést hoz a hidromasszázs, mert a fáradt lábak ideálisan azt a kezelést kapják, amire Önnek szüksége van. A hidromasszázs emellett az idegrendszerre is nyugtatóan hat, valamint megfelelő előkészítést nyújt a gyógytornászi kezelések mellé!

Csupán hidromasszázs segítségével a jakuzzi kádban:több erő és egészség a bőr számára és nagyobb védelem a cellulitisz, valamint csomó szokásos egyéb bőrprobléma ellen.

A hidromasszázs kádban, jakuzziban történő ellazulás tisztítja és felüdíti a testet. A vízsugarak folyamatos és ismétlődő lüktetése erősíti a bőrt és az izmokat ellazítja: a masszázs a pórusok tágulásával párosítva egészséges és letisztultabb felületű bőrt eredményez. Ugyanakkor a felületi hajszálerek tágulása jobb vérellátást biztosít, a vénában található vér áramlása felgyorsul, a levegő- és vízsugarak által létrehozott nyomás elvezeti a folyadékokat: ez hasznos a cellulitisz kialakulásának megelőzésében, a már megjelent cellulitisz tüneteit pedig enyhíti.

A jakuzzi használata után Ön úgy fogja érezni magát, mint egy jól sikerült nyaralás után. Kipihenve és életerővel telítetten, nagyobb energiaszinttel folytatva a mindennapok küzdelmeit.

A jakuzziba való bemerüléssel az első, amit azonnal érezni fog,  a hidromasszázsba merüléskor  azonnal a felüdülés és öröm, amelyet testének kíméletes, fokozatos elernyedése kísér. Fokozatosan, a fizikai jóllét folyamatos erősödésével, a vízben feloldódik a fáradtság, a stressz és az a testet béklyóba kötő szorongás, amely képes teljesen felőrölni az energiát és az egyensúlyt az életben. Nehezítse meg a stressz dolgát Ön is, csupán hidromasszázs kád használatával!  Ezzel együtt, a jakuzzi kádban a hidromasszázs elősegíti azt is, hogy éjszakai alvása pihentetőbb legyen. Komplex hatása egész nap érezhető a fürdés után is sokáig.

Fitness- és szépségprogram: megvalósítható egyszerűen a jakuzzi segítségével

A jakuzzi kádban működő hidromasszázs élvezete teljes egészében csak saját magunknak szentelt időszak is lehet, amikor a testünkre fordított figyelem egy rítus tulajdonságait veszi fel, de a többszemélyes jakuzzi kádak emellett lehetőséget biztosítanak arra is, hogy egyszerre több ember üdülhessen fel a jakuzzi kádban. Alapvető dolog napjainkban az, hogy figyelnünk kell a testünkre, és foglalkoznunk kell magunkkal, mert ez az életben való sikeresség egyik alapfeltétele is egyben.

A fürdőszoba így Ön számára is az egészség, szépség és siker erősítésének legfőbb helye lehet. A fürdőben Önnek is lehetősége van arra, hogy ezt az élményt még szebbé tegye: dekorálhatja a fürdőszobát szép dolgokkal, illatokkal, virágokkal és növényekkel: tehát mindazzal, amely segíthet abban, hogy megtalálja a maximális jóllétet, mentálisan is, nemcsak a testi igényeket szem előtt tartva.

A fürdőszoba kiterjesztett funkcióinak megvalósításában elsődleges eszköz lehet Önnek a jakuzzi kád, melyből többféle, kiváló minőségű típus szerepel kínálatunkban.  A hidromasszázs élvezete egy modern rítus, amely nagyon hasznos az egész életre, a mindennapok küzdelmeiben való sikeres helytállásra vonatkozólag, mert visszaadja a testnek és a léleknek egyaránt, összefüggésben a frissességet és a vitalitást. Az Ön teste a jakuzzi kádban egy buboréktengerbe merül el, a levegő és a víz tökéletes keveréke olyan élénkítő, erősítő és pihentető hatást nyújt, amely újra formába hozza Önt.

A jakuzzi kádak egyedülálló hidromasszázs technológiája arra szolgál az Ön számára is, hogy a víz Önnek abszolút egyedi és utánozhatatlan pihenést nyújtson.

Azonnali hatás:

  • Jó közérzet érzése, amely egész napra megmarad
  • Pihenés és kikapcsolódás a napi fürdéssel, egyszerűen, kényelmesen
  • Stressz feloldása a lehető leghatékonyabb és legélvezetesebb módon, amit csak otthonában megvalósíthat
  • Élénkítés komplexen a testet és szellemet illetően egyaránt, amely erősebbé és elleállóbbá tesz a mindennapok harcaiban.

A jakuzzi, a hidromasszázs kád az a hely, ahol a test kipiheni magát és megerősödik, ezáltal megteremtve magának az egészséget és a szépséget A hidromasszázs az egyik legjobb egészségügyi gyakorlatot képviseli, amelyet egyre jobban meg kell ismerni, és amelynél emellett be kell tartani az ellenjavallatokat is, hogy minél tökéletesebb stimuláló és testet erősítő alkalmazást érjenek el, biztonságosan.

A jakuzziban különleges típusú mikromasszázsról van szó, melyet fúvókák állítanak elő. Ezt a mikromasszázst aprócska ütközések jellemzik, melyeket milliárdnyi kis gázbuborék állít elő azáltal, hogy szétrobbannak a bőr felszínén, ezzel komplexen több oldalról történik stimulálás a vérkeringésre.

Azt a hatást, amely ebből ered, a kis mértékben termelt hő fokozza, amely a gázrészecskék kinetikus energiájának elvesztéséből és alakulásából, és egy rezgő tevékenységből képződik, illetve egy csekély nyomásnövekvésből, amely a bőr felszínén keletkezik egyidőben.

A hidromasszázst egészségügyi intézményekben is sok helyen használják, mert igen jó eredményeket ér el a periférikus értágításban, lehetővé teszi a szövetek metabolizmusának erősítését, és ennek folyamatos kiegyensúlyozottság az eredménye.

A jakuzzi használatával megvalósuló változások meglepően mélyen hatnak, erősítik az izmokat, míg más hatások a víz ideális hőmérsékletének (35°-36°C) hatásával egyesülve mentális szinten általános relaxációt valósítanak meg Önnél is.

A hidromasszázs ennek következtében úgy jelenik meg, mint egy értékes higiéniai gyakorlat, amelyet nap mint nap használni és élvezni lehet az "energiafeltöltés céljából".

Végül:

A jakuzzi jótékony hatása széles körben sikert ért el a fizikoterápia területén, és ilyen jellegű kezeléseket alkalmaznak jelenleg az Egyesült Államokban, Kanadában és Európában is. Ez elsősorban a magas vérnyomás és a stressz tüneteinek kezelésében segít, és általában növeli a jó közérzetet.

A jakuzzi rendszeres alkalmazásának hatásai:

  • Az izmok megerősödése, az izomtónus javulása
  • A szövetek metabolizmusának kiegyensúlyozottabbá válása
  • Az erek, érfalak rugalmasabbá válnak
  • A vérkeringés egészséges mértékűre fokozódik.

Keresés

Fókuszban

  • Mi a wellness? Minde nap találkozik vele? Mindenhol ezt látja? Mi a wellness valójában? Manapság már minden híres, magára valamit is adó szálloda indított wellness szolgáltatást, vagy szolgáltatásokat....
Hírfolyam