Wellness Spa Életmód Magazin

wellness spa magazin

Wellness Spa Webáruház

Wellness Spa Áruház

Wellness hotelek, ajánlatok

Wellness hotelek, panziók, programok

2010. június 29. kedd, 21:47

Hullám Villa Bio Panzió - Balatonmáriafürdő

Írta Administrator
Szavazzon erre a tartalomra
(1 vote)
Hullám Villa Bio Panzió Balatonmáriafürdő Hullám Villa Bio Panzió Balatonmáriafürdő Hullám Villa Bio Panzió Balatonmáriafürdő

Köszöntjük a Balaton természetközeli szívében!


Pihenjen közvetlenül a tóparti nádas mellett, Balatonmáriafürdőn a Hullám Villában! A természet háborítatlan szépsége, a Villa mediterrán hangulata és a családias környezet harmóniája elfeledteti a rohanó világot. Maradjon itt, töltekezzen, pihenjen nálunk! Az itt eltöltött napok után visszatér ereje, teste és lelke újból egyensúlyba kerül. Élvezze nálunk a Balaton közelségét és szépségét!

Reméljük mielőbb vendégünkként üdvözölhetjük!


Hullám Villa

Az új mediterrán panzió Balatonmáriafürdő központjának egy csendes mellékutcájában, közvetlenül a tóparti nádas mellett található. Itt még a Balatont eredeti állapotában találja, dús növényzettel, vizi madarakkal.

A zsalugáterek mögött megbúvó 11 kényelmes, erkélyes szoba, a teraszos kényelmes apartman, válogatott természetes anyagaival kellemes kikapcsolódást nyújt. A bőséges büféreggeli biosarokkal, finom kávé és tea különlegességek a Café on Boardban, kiváló borok a hazai pincészetektől, a 2000m2-es kertben lévő nagy medence, szauna, élményzuhany, strandröplabda pálya, kerékpárok, a csodálatos környezet, közeli teniszpályák, vizisport lehetőségek, hosszú séták és kerékpártúrák mind-mind a gondtalan pihenés biztosítékai.

Utoljára módosítva: 2010. június 29. kedd, 22:00
Administrator

Administrator

E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Kapcsolódó videó

Hullám Villa Bio Panzió Balatonmáriafürdő Hullám Villa Bio Panzió Balatonmáriafürdő

Keresés

Fókuszban

  • Mi a wellness? Minde nap találkozik vele? Mindenhol ezt látja? Mi a wellness valójában? Manapság már minden híres, magára valamit is adó szálloda indított wellness szolgáltatást, vagy szolgáltatásokat....
Hírfolyam